gestió i comptabilitat

Com a empresa distribuïdora oficial de SOFTINIX ESPAÑA, disposem de tots els productes de la gamma. Sabem la importància que té per a tota empresa la gestió comercial (control d'albarans, control d'estoc, facturació, comptabilitat...) Hard & Soft dóna una resposta segura a aquestes necessitats. Nosaltres li adaptem tota la seva antiga gestió comercial al nou i ventajós OFIPRO.

 

servidors virtuals

Plethora One manté de forma contínua una còpia sincronitzada del seu servidor principal en un servidor secundari - de seguretat - situat en el nostre  DataCenter.

La solució requereix la instal·lació d’un dispositiu Plethora One a la seva xarxa local, que és el responsable d’establir un canal de comunicació segur entre la seva xarxa local i el servidor de còpia de seguretat en  el nostre DataCenter. Això és necessari perquè el servidor de còpia de seguretat pugui connectar-se a la xarxa local, tal com si es trobés en la mateixa oficina.

Quan detecti que el servidor principal ha fallat o deixa de respondre, ja sigui degut a una fallada del maquinari o programari, pot enviar una comanda a través de la consola web perquè el servidor replicat prengui el control automàticament de manera que els usuaris puguin continuar accedint a les seves aplicacions i arxius mitjançant el servidor replicat com si res hagués passat.

Pot supervisar i configurar la solució Plethora One mitjançant la consola web de Plethora One accessible des de qualsevol lloc a Internet.

 

còpies de seguretat

Actualment comptem amb un sistema de còpies de seguretat basat en un disc dur NAS connectat a la xarxa local i un potent software (AOMEI Backupper) adequat especialment per a servidors. Aquest programa efectua una còpia contínua de cada arxiu o directori que es modifica en temps real, podent mantenir diversos històrics dels mateixos.

 

SOLUCIONS AUDIOVISUALS, cartelleria digital

Com distribuïdors d'Aracast®, oferim un producte perfecte per a l'administració i reproducció de material digital.

Amb el programa Aracast® Designer i un petit hardware, serà capaç, en molt pocs passos, de crear atractives presentacions compostes per tot tipus de contingut audiovisual.

Una solució idònia per a sales d'espera, recepcions ..., i fins i tot, gràcies al seu petit tamany, congressos i tot tipus d'esdeveniments temporals.

 

HARD & SOFT INFORMATICA S.L.  (93 731 63 97)